Categories
Restaurang

Internationell meny till Sverige

Ris-Patrik som framgångsrikt drivit restaurangverksamhet i USA och Venezuela återvänder till hemlandet Sverige, uppger Your Food Daily idag. Ris-Patrik har i över trettio år rankats som en av de viktigaste inspiratörerna i branschen och väntas nu ta hit sitt senaste koncept, en pajbaserad meny där gästen mer får gå på känsla än information vid sin beställning.
– Allt utgår från min Stanleypaj, säger Ris-Patrik. Jag skapade receptet 1991 och har knappt ändrat det sen dess. Idag kan vi erbjuda en fullvärdig a la carte meny där alla rätter utgår från Stanleypaj. Jag brukar säga att min Stanleypaj är som matrikets ungdomsbrottsling, svår att anpassa men samtidigt spännande, eller hur? Det här är något som man måste diskutera. Kanske är det så att många som hamnar på fel sida av lagen kommer från spruckna familjer och tar den lätta vägen ut och börjar begå brott. Och oavsett brott så måste man äta, eller hur? Jag säger inte att jag har lösningen på hela problemet, det här är bara en paj, men jämfört med vad en dag i rätten kostar så är det här väldigt billigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *